ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent LR Revision - Bra på ekonomi och prisbasbelopp
Prisbasbelopp - Allt du behöver veta om Prisbasbelopp

Prisbasbelopp - LR Revision

Hjälp med redovisning och prisbasbelopp hos LR Revision i Övertorneå

I Övertorneå finns endast en redovisningskonsult eller bokföringsbyrå som kan stötta er med information om prisbasbelopp, att bokföra eller ett deklarera nämligen LR Revision. Eftersom närhet och pris kan variera mellan ekonomiföretag som har kolla på prisbasbeloppet och bokföringen bör ni kontrollera med flera redovisningsfirmor i närheten av Övertorneå och i Norrbotten.


Glöm inte att prisbasbeloppet ändras varje år och att priserna på stöd med redovisning oftast är lite lägre på en mindre ort liknande Övertorneå och därför är det en fördel att undersöka med andra bokföringsfirmor från små orter i Norrbotten. Eftersom det inte finns så många som har kolla på redovisning och prisbasbelopp förutom LR Revision i Övertorneå kan det vara bra att höra med någon mer inom bokföring från en annan ort men börja kolla med LR Revision först eftersom de har bra deklarationer och vet vad prisbasbeloppet är.
Bäst är att kontakta LR Revision för hjälp med redovisning och deklarationen men även bli uppdaterad på aktuellt prisbasbelopp:


LR Revision

Hemvägen 15

957 31 Övertorneå

0927-772 25