ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent SE Konsult - Bra på ekonomi och prisbasbelopp
Prisbasbelopp - Allt du behöver veta om Prisbasbelopp

Prisbasbelopp - SE Konsult

Hjälp med redovisning och prisbasbelopp hos SE Konsult i Kungsängen

I Kungsängen finns endast en redovisningskonsult eller bokföringsbyrå som kan stötta er med information om prisbasbelopp, att bokföra eller ett deklarera nämligen SE Konsult. Eftersom närhet och pris kan variera mellan ekonomiföretag som har kolla på prisbasbeloppet och bokföringen bör ni kontrollera med flera redovisningsfirmor i närheten av Kungsängen och i Stockholms län.


Glöm inte att prisbasbeloppet ändras varje år och att priserna på stöd med redovisning oftast är lite lägre på en mindre ort liknande Kungsängen och därför är det en fördel att undersöka med andra bokföringsfirmor från små orter i Stockholms län. Eftersom det inte finns så många som har kolla på redovisning och prisbasbelopp förutom SE Konsult i Kungsängen kan det vara bra att höra med någon mer inom bokföring från en annan ort men börja kolla med SE Konsult först eftersom de har bra deklarationer och vet vad prisbasbeloppet är.
Bäst är att kontakta SE Konsult för hjälp med redovisning och deklarationen men även bli uppdaterad på aktuellt prisbasbelopp:


SE Konsult

Mätarvägen 5B

196 37 Kungsängen

08-581 761 35